JASPERINE VAN WAKEREN

 

Als dochter van een ondernemersfamilie behoor ik tot de generatie die gelooft dat “een slimme meid op haar toekomst is voorbereid”.

Hoewel ik school leuk vond, raakte ik snel afgeleid. Slechts enkele docenten konden hun vak met passie en op een boeiende manier overbrengen. Ze slaagden er niet in mij de relevantie van de stof uit te leggen en wat ik ermee kon bereiken. Ik hanteerde echter altijd het principe: wat je begint, maak je af. En dat heb ik dan ook altijd gedaan.

Na mijn MBO-opleiding ben ik meteen in de sales gaan werken. Ik wilde de wereld zelf ontdekken en mijn eigen geld verdienen. Na enkele jaren realiseerde ik me dat voor verdere vooruitgang meer kennis nodig was. Daarom ben ik ‘s avonds weer gaan studeren: NEMAS Middle Management, Nima Sales A, Nima Sales B, HBO Sales en een MasterClass Bedrijfskundig Adviseren.

Achteraf gezien was het handiger geweest als ik direct had doorgeleerd. Aan de andere kant heeft deze weg mij gevormd tot wie ik nu ben: iemand die een gezin combineert met werken en studeren in de avonduren. Tot op de dag van vandaag streef ik ernaar om elke dag iets nieuws te leren. Hoe kan het beter, efficiënter, innovatiever en leuker? Dat is de vraag die mij drijft.

25 jaar saleservaring

Ik heb ruim 25 jaar in verschillende sales functies bij diverse  bedrijven gewerkt. Onder andere in de retail, uitzendbranche, het onderwijs,  facilitair, dienstverlening, groothandel, beveiliging en de bouw.

In deze tijd heb ik veel gezien, ervaringen opgedaan, fouten gemaakt, successen geboekt, geleerd wat wel en niet werkt en vooral dat het ook anders kan.

Als ik terug kijk heb ik altijd gedaan wat er van mij verlangd werd of waarvan ik dacht dat er van mij werd verwacht omdat het niet duidelijk was.

In 2020 volgde ik een opleiding waarbij mijn mentor mij stimuleerde om over alles na te denken en wakkerde mijn passie aan voor het ontwikkelen van mensen in de verkoop.

Binnen 3 maanden meer sales

Het is mijn missie om jou alle kennis en tools te geven om het maximale uit jezelf of je salesteam te halen, zodat jij binnen 3 maanden meer sales, winst en rendement hebt. 

Share This